Courses

Online drawing course, for the moment only in Romanian language.

Desenul este o arta si o tehnica in acelasi timp, si fara o buna indrumare te poti plafona usor sau te poti bloca in obiceiuri gresite. Aici intervin eu si te ajut sa faci progresele pe care ti le doresti, asa am gandit acest curs online :

– intregul curs este format din 4 Module, vom face cate 1 Modul / luna. Le poti face cronologic sau sau poti sari direct la cel care te intereseaza cel mai mult. Daca esti incepator insa, iti recomand insa sa incepi cu Modulul 1.

– fiecare modul are 4 sedinte online, vom face cate 1 sedinta / saptamana

– sedintele dureaza 2.5 ore fiecare si se desfasoara saptamanal,  intre orele 19:00-21:30

– sedintele se tin online sub forma de live-video pe platforma Zoom

– vei avea acces la un grup de Facebook unde vom tine legatura pe parcursul saptamanii intre sedinte

– daca nu poti sa participi la o sedinta vei primi inregistrarea ei in ziua urmatoare pentru a o putea recupera

– materialele minime necesare: hartie alba, 3 creioane, o guma de sters. Vei primi mai multe detalii si recomandari despre materiale dupa inscriere.

M1 / Modulul 1

Forme simple – bazele desenului in creion.

Sedinta  1 –  Forme geometrice 2D simple
Sedinta  2  – Forme geometrice 3D simple
Sedinta  3 –  Elemente de lumina si umbra
Sedinta  4 – Desen dupa natura moarta

M2 / Modulul 2

Desenul volumetric.

 

Sedinta  1 –  Perspectiva si punctele de fuga

Sedinta  2  – Tipuri de hasuri si umbre.

Sedinta  3 –  Scara valorilor

Sedinta  4 – Perspectiva atmosferica si structura volumelor complexe

M3 / Modulul 3

Desenul actiunii si gesturile corpului uman.

 

Sedinta 1 – Subiectul in actiune si axele principale ale corpului

Sedinta 2 – Schitarea torsoului folosind linia centrala

Sedinta 3 – Schitarea picioarelor si bratelor

Sedinta 4 – Schitarea capului si gatului

M4 / Modulul 4

Desenul corpului uman, volume si structura.

 

Sedinta 1 – Structura torsoului si pelvisului

Sedinta 2 – Structura capului si gatului

Sedinta 3 – Volumele picioarelor

Sedinta 4 – Volumele bratelor

Pentru intrebari, detalii si rezervari foloseste cu incredere formularul de contact de pe site. Cateva impresii ale cursantilor care au urmat acest curs :

"Recomand cursul pentru cei care vor sa se distreze in timp ce invata cum sa deseneze bine, fara frica, intr-un timp scurt. Cel mai mult mi-au placut infuzia de know-how, buna dispozitie a grupului si atitudinea rabdatoare a lui Dragos. De asemenea, am apreciat ca atunci cand n-am putut ajunge la curs, am primit inregistrarea. "
Oana I.
Studenta Psihologie
"Un curs 100% practic in care elementele teoretice sunt explicate pe intelesul tuturor si aplicate imediat. Ghidarea pas cu pas a instructorului ajuta la realizarea unor opere de arta neasteptat de calitatative, iar feedbackul personalizat oferit constant in timpul cursului imbunatateste tehnica de desen a fiecarui participant."
Florin V.
Game design & development
"Sunt foarte placut surprinsa si multumita de continutul si dinamica acestui curs, si astept cu nerabdare urmatoarele! Imi place ca este interactiv cursul, imi place ca ma face atenta la detalii, si ma bucur ca mi-a iesit in cale si ca am ales sa fac acest curs. "
Alina E.
Medic
"Credeam ca desenul este rezervat celor care se nasc cu "un dar". DG ne-a aratat cu blandete si rabdare cat de usor pot fi facuti pasii pe calea desenului in creion. Cand am desenat prima mea pasare,dupa ce aplicasem regulile descrise de DG,am fost socata,ca si cum nu eu eram cea care desenase. DG aduce magia desenului in rational si aduce rationalul in arta. cu mine a reusit cu siguranta!"
Elena P.
Inginer mecanic
"Un curs conform așteptărilor, uneori chiar peste. Dragoș are răbdarea să explice multitudinea de noțiuni fiecărui cursant, repetă dacă e necesar, dar nu merge mai departe până nu e toată lumea lămurită și la același pas. Atmosfera cursului e una foarte deschisă (primești răspunsuri sau sfaturi la nevoie) și prietenoasă (primești ajutor sau ceva care sa te facă să zambești când ești abătut). Un cadru în care înveți cu drag și interes, datorită modului interactiv, cu exemple concrete și logic de a prezenta subiectul studiat. Recomand oricui dorește un curs de desen complet, dar care este structurat în așa fel încât să nu îngreuneze programul, să fie ușor de asimilat și foarte accesibil! "
Marina O.
Studentă Design
"Am mostenit talentul in desen de la bunicul meu, dar abia acum, dupa curs, reusesc sa-mi imbunatatesc miscarea. Ajutorul lui Dragos e total vizibil, iar pasiunea lui e o inspiratie pt toti cursantii."
Ruxandra M.
Copywriter
"Dragoș este ceea ce îmi doream de la un profesor de desen. Este răbdător, mereu delicat și atent la felul în care ne transmite feedback-ul său. Are o atitudine motivantă și încurajatoare, chiar dacă primii pași sunt mai grei pentru unii dintre noi. Ne învață aspectele tehnice, dar ne încurajează să valorificam maniera proprie în care simte fiecare dintre noi să se exprime. Are o viziune profundă și, nu în ultimul rând, o manieră de a explica logică si simplă. "
Alina I.
Jurist
"Răbdarea și profunzimea explicațiilor m-a surprins plăcut! Am apreciat atenția sporită pentru detalii și gradul ridicat de profesionalism in predare. "
Domitian C.
Antreprenor
"Un curs valoros pentru un începător, în scopul familiarizarii cu desenul. Un bun început. Răbdarea și blândețea lui Dragoș e de apreciat și utila în progresul fiecărui cursant. "
Beatrice L.
Medic